Torsdag

hade sovmorgon till 12.25, fast hade första lektionen 13.55, lånade en bok om Broder Daniel, gick hem fast jag hade ajaj i fötterna sen idrotten, åt hemmagjort mos (smaskigt), tog ut en femhundring, gick till Simon, såg en Tim Burton film som var väldigt jätte flummig, drack te och pratade och lyssnade på bra musik.

Power to the people

John Lennon

När är det vår tid?

att visa världen vad vi går för?

vet inte

Jag vet inte riktigt vem jag är.
Det enda jag vet är att jag är en relativt stark människa.
Inte för trasig, men ändå inte hel.

hej piercing


SKÖNT

börjar 12.25 imorn. Jippie

.

(jag längst ner till höger i indian-kläderna)
När man var liten var allt så okomplicerat. Man bara levde och hade absolut ingen ångest eller konstiga och dåliga tankar i huvudet. Jag önskar att det kunde vara lite mer så nu. Att vissa tankar bara kunde försvinna.

solen skiner och

det känns som en bättre och lättare dag idag.

Ni ger mig kraften att ta itu med livet

somnade efter middagen och sov 2 timmar (kommer ju inte somna i tid inatt kan ja lova), tog en dusch och promenerade iväg till cissipissi och wawabawa. Vi såg idol, kollade på bilder från sommaren och skrattade tills det inte längre fanns några skratt-tårar kvar. Sånt är fint. Jag är så glad att ni finns (fanny, du är inkluderad). Ni ger mig orken jag egentligen inte har till att ta itu med saker och ting. Typ leva livet

Wawawawawawwawwawawawwwaa

ska möta upp wawa på stan snart och uträtta ett ärende. hoppas att jag får goda besked.

Italiano

- che tempo fa a Umeå?
- c'é il sole e fa freddo e diechi gradi.
capite?

men gu se söt

( notera att jag har ett antal rynkor under båda ögonen )

Det lilla livet

åhhh................. hade tydligen sovmorgon. hade kunnat sova 2 timmar längre. kul.

"han inspirerade människor att frigöra sig kreativt och om det nu innebar att musiken blev tung fick den vara tung"

Har spenderat kvällen med att baka chokladbollar och riva ut bilder och artiklar om Jimi ur tidningar.

792084783

sitter med fanny, cissi och wawa i fannys lyxiga lägenhet och lyssnar på infected mushroom och taggar kvällen som vi inte vet hur den ska bli eller något. jag har suttit med en isbit under läppen sjukt länge och hoppats på att svullnaden ska gå ner. men inte gör den det nej. aja. jag får se ut som kissie för ikväll. ha en bra lördag.

Nu är det äntligen gjort

igår drog jag till Amanda så att hon skulle få spetsa mig lite i läppen och det här är resultatet. som ni ser så har jag en SJUKT svullen läpp. ajaj. men jag är faktiskt grymt nöjd med den. tack superamanda!

?

varför är jag så galen? eller galen och galen, kanske mer okontrollerad. jag gör saker utan att tänka efter och då kommer ju dom här inte så roliga konsekvenserna. jag hatar det. men jag älskar det också.
jag söker alltid efter något, och vad det är vet jag inte. och jag känner mig alltid stressad, för att jag aldrig hittar det jag söker. jag ser liksom inte det jag har, det är deprimerande. att jag inte kan uppskatta mitt liv os det är. för det är ändå inte dåligt. men iaf, enda gångerna jag är lugn och verkligen inte söker något är när jag är på festivaler eller i stallet. jag skulle vilja bo i ett stall på en festival. det skulle vara bra för mig tror jag.

Höst igen

Det känns att det är höst på riktigt nu. När man cyklar till skolan luktar det till och med  höst, ni vet när löven har fallit och hamnat i en vattenpöl? Ja, så luktar det.

klubb trubbel

ett litet smakprov på vad som kommer att komma ut ur högtalarna

tjugotredjeseptember


hade friluftsdag så vi drog till bölesholmarna och grillade korv, pinnbröd, mashmallows och hade bara allmänt mysigt. Sedan bar det av till travet och köra provlopp med Lillsan och ha kurs. Provloppet gick iaf finemang, Lillsan hade näsan över mål först. Duktig hest

Jajamaen

Världens bästa ponny.
Jag är så sjukt stolt och nöjd över dig. Du har sänkt nästan 18 sekunder i år, sprungit in en slant i alla lopp utom 3 i år. Vunnit 2 lopp, och tagit några andra och tredjeplatser. Och blivit fyra i monté. Det går inte beskriva med ord hur lycklig jag är över att få ha dig som "min". typ.
Om jag kommer till stallet och humöret inte är på topp, kan jag inte låta bli att le varje gång jag ser dig. Du är så speciell, ska alltid gosas innan vi far ut och tränar, annars blir du sur. Och du gillar att pussas.

"du är den söta, roliga och galna personen"

berättade facebook om för mig. Och vet ni vad? Jag tror att det är sant. Iaf det sista.

igår kväll var det chokladmjölk-kvällen

(den var slut när jag lämnade cissis bo)

Planerar-kväll

Ja, ni skulle bara veta vad jag, cissi och fankan planerar nu.

Wawa, den nöten

Efter skolan ska jag träffa sötnöten på schtan. Mys

muskelpandan

msukelpandan är trött på skolan, orkar inte med läxorna. Msukelpandan vill bara vara i stallet och vara med sina vänner och ha kul. Muskelpandan vill ut på äventyr och se världen. Muskelpandan vill uppleva saker. Muskelpandan ska pierca sig snart. Muskelpandan vill tatuera sig. Muskelpandan vill flytta hemifrån. Muskelpandan vill dansa nu

Agyness Deyn

cool brud

Min fina Fanny

i love you to fankan, your so cool with yor long hair that goes down almost to your but, and with your big, big eyes that makes you looke like a sweet little fish that you just want to eat up.

hittade en annan fin, cool, grym, älskvärd, fantastisk video


Älska

kan man annat än att älska detta?

två små sötisar sitter i en buss

(dom uppfann något väldigt smart av halsduken, typ en hängmatta fast en hängkudde)

hälgen

jag och mina 2 trogna vänner satt mest i Jockes 70-tals rum och lyssnade på LP-skivor, typ Johnny Cash, The Beatles och gunsens. Vi dansade, lekte med en älg-keps och handklovar.
Vi kände väl att vi inte riktigt passade in men. Ja, hans rum ville jag typ aldrig lämna. Det var så 70-taligt

Mot Skellefteå-skogen

Idag kl 15.25 kliver jag, cissi och fankan på bussen mot Skeå/Ursviken. Där ska vi på fest hos cissis kompis Joakim. Jag hoppas och tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra. Ett äventyr liksom. Det behövs. Det var rätt tid nu. Skellefteå kallar på oss. Hejdå


Hattifnattarna

=Sanna Melander och Amanda Boquist. Kan ju bara meddela att vi har dom 2 snyggatse hattarna som existerar. Vi sitter på en bänk på idrotten och ser bara allmänt colla ut i våra hattar. Och inte nog med det så har vi sjukt snygga oversize tröjor. Sannas är grå med bred urringning och min är typ mörkmörkgrå med stjärnor, sånna som finns i rymden om ni fattar. Ja ,fint. Fast hattarna är ju det bästa

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så

Det är så jag säger det

När löven börjar falla

Deep blue sea- Mando Diao
Rabbit heart (Raise it up)- Florence+ the machine
Autumn- Paolo Nutini
Förhoppningar och regnbågar- Håkan Hellström
Pushin' too hard- The Seeds
Sugarcane- Missy Higgins

Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

ja iallafall jag. Mina ögon har svikit mig och det känns som dom är -5 grader och svidet och är röda. Vaknat på helt fel sida har jag också gjort idag. Är irriterad på allt, vill bara blunda bort allt. Orkar inte med allt som händer. Hoppas att det blir en superhelg ändå. Hoppas.

fan

för mina ögon.

Räven Sture

Sitter hos cissi och ser idol med henne, fanny och wawa och linnea drog nyss. Ny hårfärg har det blivit också, eller kanske bara lite mörkare. Och jag är kär i min nya tröja jag köpte på monki idag. wihoo. den ska invigas på fredag. ha en fin onsdags kväll

Skulle faktiskt kunna tänka mig bo lite såhär

det ser som mysigt ut. Min vän Kajsa hälsar till världen. Och bloggen.

Min knähund (hade den förut)

Herax aka Raggsockan

Koncentrationen

är inte på topp. Har flera saker i skolan men allt står bara stilla. Har ingen lust, ork eller hjärna för det.

Förhoppningar och regnbågar

På fredag drar vi till Skellefteå! wihooo, och imorn ska vi gå på stan och köpa något fint att ha på fredagkväll.
Sen på lördag ska vi vara hos cissis mamma och äta tacos och mysa. Och på söndag blir det ponnytrav där jag ska tävla Jajamaen och Extra. Hoppas det blir en riktigt bra helg, om inte blir det iaf ett äventyr.

Förhoppnigsvis

Blir det Skellefteå i helgen med finast Cissi och Fanny.

Var det Ursviken?


Bara något fint


The city made of ice

Min helg kan summeras såhär= Sofia, husvagn, godis, yatzy, korsord, mat, kallt, smores, skog, brasa, korvgrillning, film, mysigt, släkt, idol, musik, källare, mygg, buss, regn, hund, bra, vänd-tia, sova, Rättsel

Trevlig helg allihopa

Nu ska jag snart dra mig till Arvidsjaur med Sofia. Vi hörs när jag kommer tillbaka till Umeå. Ha det fint

ABO+WAWA

snodde bilderna från Wawas blogg (http://tfh.blogg.se/)

Her morning elegance

Skulle för tillfället vilja byta plats med hon på bilden.
1. soffan ser väldigt skön ut
2.solen skiner utanför
3.hon har en grymt cool hatt
4.fina blommor
5.ni som känner mig bra vet

Universum är ett monster

Tänkte dela med mig lite av mina drömmar:

Efter skolan vill jag lämna lilla Umeå och dra söderut med mina vänner, flytta in i en liten lägenhet och inreda den med gamla, coola och fina saker. Skaffa en utekatt som heter något i stil med Otto. Jobba ihop lite pengar så jag kan åka till Venedig, Paris, London och andra städer. Bara åka runt, kanske bo ett år eller två i ett annat land. Uppleva saker liksom. Jag är en sån människa att jag lessnar ganska lätt på ett och samma ställe. Och jag har ett stort behov att kunna känna mig fri, dock är det lite svårt nu för ett tag, och med tanke på att jag bor hos mamma. Men jag vill kunna ha mitt eget ställe, där jag kan sitta uppe till fyra på morgonen och lyssna på Simon and Garfunkel eller annat fint, och bara sitta och vara. Kanske lära mig måla coola saker och dricka mitt te. Men jag kan ju inte det. Och det gör ont.

Bara en väldigt cool tatuering jag skulle vilja ha

håller ni med eller inte?

Första träningen sen vi fick sommarlov...

Ska dra på bodypump efter skolan med Simona. Hoppas att jag överlever. Annars, ha ett fint liv allihopa.

Politik

Jonas Sjöstedt från vänsterpartiet var och pratade om politik och hans parti idag. Sjukt intressant var det. Och jag kan ju säga att skulle jag rösta på ett parti skulle det vara vänsterpartiet. Ungefär 95 % av allt han sa höll jag med om. Det var vissa saker som jag inte riktigt höll med om men så är det ju alltid, man tycker inte att något parti har helt rätt. Men jag känner iaf att jag har fått mycket mer insikt i politiken nu och jag förstår faktist vad politikerna snackar om nu. Det känns bra. För jag vill verkligen lära mig om partier och allt det där.
Och nästa vecka, tror jag att det var, ska Jan Björklund? komma och prata och han har ju en helt annan syn än Jonas. Det kommer bli intressant. Jag kommer nog bli ganska frustrerad på han. Eller ja, garanterat.

Edie Sedgwick

 

 

Skulle kunna tänka mig att se ut lite som henne, sjukt cool brud.

Ni som inte har sett Factory girl MÅSTE se filmen!

Tack Cissi för att du visade mig filmen. Tack


aBo

Här är en lista jag snodde från Wawas blogg (http://tfh.blogg.se/)
Orkar ni läsa, så varsågod!

blomma - blåklocka? 
lösgodis - vet inte vad det heter men små rosa kulor som smakar jordgubbe
klädaffär - Topshop, fast den finns ju inte i lilla Umeå, så det får bli monki.
makeup-märke - det spelar absolut ingen roll
plagg - jeans, skjorta och ett par converse. Eller något prickigt
klädmärke - second hand e best. 
spel - Yatzi
sysselsättning - musik, stallet, måla katter
skor - converse och mina nya kängor
högtid - Julafton, eller kanske midsommar
artist/band - Håkan Hellström, Guns n' roses, Herr Krunegård, Miike Snow, 
snacks - pringles, den mörkgröna burken
parfym - DKNY, äppelparfymen alltså
magasin - hmm...
film - Almoust famous, Finding Nerverland, Factory Girl, Tjenare Kungen, Seabiscuit
tv-serie - Twin Peaks, utan tvekan
blogg - Mina vänners, tycker att dom här stora bloggarna kan bli ganska långtråkiga
tecknad figur - Timon och Pumba. 
årstid - sommar, och hösten när man går på promenader bland alla löv
djur - HEST O PÅNY 
läsk - Trocadero är alltid ett säkert kort
bok -  Bakom stängda dörrar och självbiografier av intressanta och coola människor (typ Marilyn Manson)
saft - Dricker det i princip aldrig så ja har svårt att uttala mig om saft
mat - typ allt. Men pappas renskav är to die for
dessert - kladdkaka och glass
bröd - chiabatta. skulle nog kunna leva på dessa bröd
färg - mest svart, lite grönt och lite lila
brunutansol - Haha. har prövat det en gång men det var verkligen inte min grej. Resultatet vart långt ifrån bra
bilmärke - Bubblor är ju söta. Röda är finast
grönsak - Mango. fast det kanske är frukt?
resmål - Stockholm? har bara varit så långt hemifrån så.. men skulle vilja åka till Paris, London, Italien och något varm så man kan bada och inte frysa.
bär - Jordgubbar och smultron är ju ljuvligt
kroppsdel - håret (helst krulligt), läpparna, armarna
disneyfilm - Lejonkungen! fast Peter Pan och Pinoccio är ju fina dom med
parti - asså, jag har som försökt lära mig det där, vad jag är och blablabla. Men jag upptäcker hela tiden att jag gillar olika partier, men jag vet iaf att jag absolut inte gillar sverigedemokraterna, dom är inte helt 100.
dialekt - norrländska, fast göteborskan går man ju igång på
restaurang - tre kronor?
accessoar - en liten halsduk, ett stort halsband, coola örhängen eller ett töj.


Jag var bara inte gjord för dessa dar


Add some smile


Cider, flingor, cashewnötter


En fin torsdagskväll

Sanna kom över och vi skulle baka kladdkaka med mitt superrecept. Det började bra, smeten var god, vi stoppade in den i ugnen och satte oss vid datorn. En liten stund senare skulle vi kolla till kakan och direkt vi kom ut i köket kände vi en doft av någonting väldigt bränt. KLADDKAKAN VAR SVART!!! Vi fick panik, slet ut kakan och stirrade på den. Sen började Sanna skrapa bort det svarta och någon minut senare såg den nästan normal ut. Ja, då gick vi iaf ut och satte oss på en bänk och åt kladdkaka med vaniljvisp och drack mjölk till. Den var faktist god, vilket jag absolut inte trodde att den skulle vara. Vi pratade om allt möjligt, tog igen lite tid liksom. Kändes som en väldigt fin kväll. En normal, bra och behövande kväll. Tack fina Sanna.

Johnny, Johnny, Johnny

Det kändes nästan som att det var sommar idag. Solen sken, för första gången på ett bra tag. Gräset var fortfarande grönt och det värmde i hjärtat. Wawa kom hem till mig och vi gick på en promenix in till stan, satte oss på kajen och pratade om lite allt möjligt. Sedan mötte vi upp Cissi och Fanny och gick och satte oss på en bänk i solskenet och pratade ännu mera. Det var riktigt fint. Vi kom fram till att livet är riktigt knasigt, fast det visste vi redan. Vi bara konstaterade det.
Nu ska jag se Sweeney Todd med världens snyggaste och mest beroendeframkallande person: Johnny Depp.
Kolla bara:


RSS 2.0